Deze Ajacieden lopen aan het eind van dit seizoen uit contract

Deze Ajacieden lopen aan het eind van dit seizoen uit contract
22 juli om 22:07
Laatste update: 22 juli om 22:07

Ajax zal zich de komende weken gaan roeren op de transfermarkt. De Amsterdammers zullen menig speler een contract aan gaan bieden, maar in de huidige selectie lopen meerdere spelers spoedig uit hun dienstverband. VoetbalNieuws vertelt je welke spelers dat zijn.

Ajax zal hopen zich te revancheren na een teleurstellend seizoen. De Amsterdammers waren nog allesbehalve slagvaardig op de transfermarkt en lijken zich momenteel te focussen op de huidige selectie. Daarin lopen enkele belangrijke spelers komende zomer uit contract.

Welke spelers van Ajax lopen dit seizoen uit contract?

Bij de Amsterdammers zijn er drie spelers die aan het einde van het seizoen gratis de deur uit kunnen wandelen. Waar de focus nu zal liggen op het aantrekken van nieuwe spelers, mag de top van Ajax over enkele maanden wel in de weer gaan om deze spelers een verlenging aan te bieden.

Devyne Rensch zal zeker niet gratis de deur uit mogen lopen. De Amsterdamse club investeerde een hoop in het jeugdproduct en daarom zal men inzetten op een verlenging. Ook Steven Berghuis zit in zijn laatste jaar. Het lijkt er op dat Ajax ook hem zal willen behouden, maar wellicht spelen zijn salariseisen nog boekdelen. Remko Pasveer tekende onlangs wederom een contract voor een jaar. Hij zal na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk wel stoppen.