Sancho vertrekt mogelijk toch bij United: deze Europese topclub meldt zich

Sancho vertrekt mogelijk toch bij United: deze Europese topclub meldt zich

22 juli om 11:05

Jadon Sancho staat mogelijk toch voor een vertrek bij Manchester United. De buitenspeler leek voor een herkansing te gaan bij The Red Devils, maar maakt wellicht toch een transfer. VoetbalNieuws vertelt je welke ploeg verregaande interesse heeft.

Sancho kreeg afgelopen jaar mot met Erik ten Hag en werd verbannen uit de A-selectie. De Engelsman keerde daarom op huurbasis terug naar Borussia Dortmund waar hij een frisse indruk achterliet. Eenmaal terug bij United gaf de Nederlander aan dat de lucht was geklaard, maar wellicht volgt er toch een afscheid.

Welke ploeg heeft Sancho nadrukkelijk op de korrel?

Paris Saint-Germain is op zoek naar een nieuwe aanvaller. Kylian Mbappé is vertrokken en de Parijzenaren hopen met United zaken te doen, meldt Foot Mercato. Ondanks het feit dat Mbappé gratis de deur uitwandelde, zijn de salariskosten dusdanig gedaald dat er ruimte is voor een nieuwe ster. Sancho lijkt voor vijftig miljoen euro op te pikken te zijn, maar een ruildeal kan ook uitkomst bieden. The Red Devils hopen namelijk Manuel Ugarte over te nemen van PSG.