Go Ahead Eagles reist naar IJsland of Schotland bij bereiken derde voorronde UECL

Go Ahead Eagles krijgt tegenstander uit IJsland of Schotland in Conference League
22 juli om 14:18
Laatste update: 22 juli om 14:20

Mocht het Go Ahead Eagles lukken om de derde voorronde van de Conference League te bereiken, dan reist het af naar IJsland of Schotland. De winnaar van het tweeluik tussen Valur en St. Mirren FC wordt dan de tegenstander van de club uit Deventer, zo heeft de loting uitgewezen.

Go Ahead begint donderdag aan het tweeluik in de tweede voorronde van de Conference Leauge. Het Noorse SK Brann moet worden verslagen om de derde voorronde van het toernooi te bereiken. Mocht dat lukken, dan is Valur of St. Mirren FC de tegenstander.

Aangezien de naam van de tegenstander als eerste uit de koker kwam, speelt Go Ahead het heenduel eerst uit , waarna het een thuiswedstrijd als return krijgt. Deze wedstrijden worden op donderdag 8 en donderdag 15 augustus gespeeld.

Mocht het Go Ahead lukken om de groepsfase van de Conference League te bereiken, dan is het mogelijk niet de enige Nederlandse club in het toernooi. Mocht het voor Ajax misgaan in de voorrondes van de Europa League, dan kunnen ook zij zich plaatsen voor het toernooi. Ajax speelt in de voorrondes dan eerst tegen het Sloveense NK Maribor of Roemeense Universitatea Craiova.