Eerste grote test voor Farioli: 50x je inleg bij Ajax-zege op Vojvodina!

50x je inleg bij Ajax-zege op Vojvodina!
25 juli om 16:40
Laatste update: 25 juli om 16:40

ADVERTORIAL - Ajax neemt het donderdag na een uitgebreide oefenreeks op tegen Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League. De Amsterdammers wonnen de laatste vier oefenwedstrijden en moeten nu een eerste stap zetten richting het tweede toernooi in Europa. BetMGM staat klaar met een actie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg bij een overwinning van Ajax! 

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Ajax tegen Vojvodina
5. Wint Ajax? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Klik hier om de welkomstbonus van BetMGM te spelen!

Amsterdamse apotheose na goede tekenen

Ajax heeft een desastreus seizoen achter de rug, maar onder trainer Francesco Farioli moet de hoofdstad weer kleur zien te krijgen in de voetballerij. Ajax versloeg onlangs nog Olympiakos, de Conference League-winnaar van het afgelopen seizoen, en zal vol goede moed aan het duel met Vojvodina beginnen. Farioli lijkt zijn speelstijl, waar vroeg drukzetten en meer vanuit de zijkanten opbouwen, steeds meer bij de spelers in het hoofd te krijgen.

De Amsterdammers gaan van start in de eigen Johan Cruijff ArenA en kunnen het tweeluik al na één duel beslissen bij een gunstige uitslag. Farioli zal niets aan het toeval willen overlaten. Speel mee met BetMGM!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust