Atlético ziet Hancko-alternatief in Nederland: deze Ajacied staat op het lijstje

Atlético ziet Hancko-alternatief in Nederland: deze Ajacied staat op het lijstje

23 juli om 19:05
Laatste update: 23 juli om 20:10

Atlético Madrid hoopt te shoppen in de Eredivisie. De Spanjaarden zijn nog altijd bezig met David Hancko, maar mocht het niet tot een akkoord komen, dan schakelen Rojiblancos door naar een Ajax-uitblinker en VoetbalNieuws vertelt je wie.

Atlético is nog altijd bezig met de komst van Hancko. Echter willen zij niet meer betalen dan 25 miljoen euro. Feyenoord zet in op zeker tien miljoen euro meer en beide ploegen doen nog geen flinke schuit water bij de wijn. De Madrilenen zouden tot dertig miljoen euro acceptabel vinden, maar ook daarmee lijken de Rotterdammers niet tevreden.

Welke Ajacied staat op het lijstje van Atlético Madrid?

Mocht er met Feyenoord geen doorbraak worden gevonden. Dan schakelt men bij Atlético Madrid door naar Aymeric Laporte. De Spanjaard speelt echter bij Al Nassr en strijkt een dusdanig hoog bedrag op dat een transfer een lastig verhaal gaat worden.

Jorrel Hato is de Ajacied die dan in beeld komt, meldt Diario AS. De Amsterdammers weten dat ze goud in handen hebben en zullen allesbehalve graag meewerken aan een transfer. Echter is iedereen voor een goed bedrag te koop. De Nederlander verlengde onlangs wel nog zijn contract en ligt tot de zomer van 2028 vast in Amsterdam.