'Niet Manchester United, maar andere Premier League-club pusht voor Mazraoui'

Niet Manchester United maar West Ham United pusht voor Noussair Mazraoui
24 juli om 10:36

Niet Manchester United, maar West Ham United is flink aan het pushen voor Noussair Mazraoui. Volgens transferjournalist Florian Plettenberg staat Bayern München er 'meer dan open voor' om de voormalig speler van Ajax te verkopen.

Afgelopen week werd duidelijk dat Mazraoui bij zowel Manchester United als West Ham United genoemd wordt. Volgens Plettenberg verlangt Bayern een transfersom van twintig miljoen euro voor de rechtsback, die nog geen overeenstemming heeft bereikt met een nieuwe club.

Niet United, maar West Ham zou nu het hardst doordrukken voor Mazraoui. Trainer Julen Lopetegui zou zeer gecharmeerd zijn van de 26-jarige rechtspoot, die afgelopen seizoen sporadisch in de plannen van Bayern voorkwam. Mocht het voor The Hammers niet lukken om Mazraoui te strikken, dan geldt Aaron Wan-Bissaka als alternatief.

Het bijzondere daar aan is dat Wan-Bissaka juist bij United speelt, de club die Mazraoui dus ook op het oog heeft. Een soort doorschuifconstructie waarbij Mazraroui alsnog naar United gaat en Wan-Bissaka naar West Ham valt daarom niet uit te sluiten.