Ajax heeft hoopvol nieuws over aanwinst: aanvaller voor het eerst op het veld

Ajax heeft hoopvol nieuws over aanwinst: aanvaller voor het eerst op het veld

25 juli om 18:35
Laatste update: 25 juli om 18:37

Bertrand Traoré heeft zich donderdag voor het eerst sinds zijn terugkeer laten zien op het trainingsveld van Amsterdammers. De buitenspeler is nog niet speelgerechtigd voor de wedstrijd tegen FK Vojvodina, maar trainde donderdag wel mee met de beloftenploeg.

Op het clubkanaal laat Ajax op X weten dat Traoré voor het eerst op het trainingsveld van de Amsterdammers te bewonderen was. De Burkinees was niet de enige speler die vanuit het eerste elftal aansloot bij Jong Ajax. Ook Sivert Mannsverk trainde donderdag mee met het team uit de Keuken Kampioen Divisie. De Noor is tegen Vojvodina geschorst, daarom voegde hij zich bij de beloften. 

Het behoort nog altijd tot de mogelijkheden dat het tweetal volgende week wel van de partij is. Ajax reist dan af naar Servië voor de returnwedstrijd tegen Vojvodina. Eerder maakte Ajax al bekend dat Traoré wel was ingeschreven voor het tweeluik van de Servische club. Het was lange tijd onzeker of de aankoop in actie zou kunnen komen in verband met de afwachting van zijn werkvergunning. Dat de aanvaller inmiddels traint, lijkt een hoopvol teken voor Ajax.