Waar is Club Brugge - KV Mechelen te zien?

Waar en hoe laat wordt de openingswedstrijd Club Brugge - KV Mechelen uitgezonden?

26 juli om 09:00

De competitie gaat weer beginnen in België. De Jupiler Pro League trapt af met een wedstrijd tussen Club Brugge en KV Mechelen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Club Brugge - KV Mechelen kijken

De Belgisch kampioen Club Brugge kende een valse start aan het jaar door met 1-2 te verliezen van Union Saint-Gilloise in de Super Cup, waardoor het eerste stukje zilverwaar verloren ging. De overige wedstrijden in de voorbereiding wist Club Brugge echter ongeslagen te blijven, met twee overwinningen en drie gelijke spelen. Ze zullen erop gebrand zijn om hun seizoen in de Jupiler Pro League sterk te beginnen.

KV Mechelen eindigde vorig seizoen op de achtste plaats en moest daardoor deelnemen aan de kwalificatiepoule voor de Conference League play-offs, waarin het tweede werd achter KAA Gent. Het seizoen 2023/2024 werd afgesloten met twee overwinningen en het nieuwe seizoen begon met drie opeenvolgende overwinningen. Het laatste oefenduel tegen Olympiacos ging echter verloren. KV Mechelen zal deze wedstrijd willen gebruiken om hun sterke start in de competitie voort te zetten.

Op welke zender is Club Brugge - KV Mechelen te zien?

Club Brugge - KV Mechelen wordt vrijdag 26 juli 2024 om 20.45 uur live uitgezonden op Ziggo Sport 2