Gimenez erkent interesse van andere clubs, maar blijft gefocust op Feyenoord

Gimenez houdt focus op Feyenoord ondanks interesse: 'Hij bepaalt mijn toekomst'
26 juli om 15:31
Laatste update: 26 juli om 15:38

Santiago Gimenez, de Mexicaanse spits van Feyenoord, richt zich volledig op zijn toekomst bij de club. Hij is mee op trainingskamp in Oostenrijk en heeft grote ambities. "Ik wil meer dan 29 doelpunten maken", vertelde hij tegen RTV Rijnmond.

Gimenez heeft een bijzondere zomer achter de rug door zijn huwelijk met Fer Serrano. "Het is dezelfde relatie, dezelfde liefde, maar je neemt meer verantwoordelijkheid. Wij zijn erg gelukkig", aldus de spits.

Over zijn positie bij Feyenoord is Gimenez duidelijk. "We houden van elkaar. De interesse van andere clubs is er, maar niets serieus. Dus ik focus me op hier." Ondanks adviezen om Feyenoord te verlaten, blijft Gimenez vastberaden. "De enige die weet of ik klaar ben voor een volgende stap of niet, is God. Hij bepaalt mijn toekomst. Ik heb Dennis (te Kloese, red.) en Brian (Priske, red.) verteld dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over mijn focus, ik geef alles voor deze club tot de laatste dag dat ik hier ben."

Gimenez is positief over zijn nieuwe coach Priske. "Een heel goed mens en een goede coach. Hij weet precies wat hij wil van mij als aanvaller. Het is heel anders dan onder Arne Slot, maar ze houden beiden van aanvallen, aanvallen en nog eens aanvallen. I love it", zegt Gimenez.