'Hummels komt niet opdagen voor medische keuring en vraagt meer bedenktijd'

'Hummels komt niet opdagen voor medische keuring en vraagt meer bedenktijd'

26 juli om 19:48

Volgens Italiaanse media lijkt de overgang van Mats Hummels naar Bologna onzeker geworden. De 35-jarige Duitse verdediger heeft om meer tijd gevraagd om zijn beslissing te overwegen

Vrijdagochtend kwam Hummels niet opdagen voor zijn geplande medische keuring bij Bologna, wat het nieuws van zijn twijfels naar buiten bracht. Na zijn vertrek bij Borussia Dortmund, waar zijn contract deze zomer afliep, heeft Hummels genoeg belangstelling ontvangen. Gianluca di Marzio meldde eerder dat zelfs Ajax interesse had, maar dat Hummels zijn keuze voor Bologna al gemaakt had.

Het management van Hummels benadrukt dat de extra tijd niet te maken heeft met nieuwe aanbiedingen van andere clubs. Hummels wil gewoon zeker zijn van zijn keuze voordat hij een definitieve beslissing neemt. Een transfer naar Bologna zou Hummels' eerste avontuur buiten de Bundesliga zijn, iets wat hij nog niet gewend is. Deze grote verandering draagt bij aan zijn behoefte aan extra bedenktijd. Bologna biedt hem naar verluidt een salaris van drie miljoen euro per jaar.