Ten Hag over blessuregevallen bij United: "Positief zijn en afwachten hoe het gaat

Ten Hag over blessuregevallen bij United: "Positief zijn en afwachten hoe het gaat"

28 juli om 10:00

Erik ten Hag spreekt zich op de clubkanalen uit over de nipte 2-1 nederlaag van Manchester United tegen Arsenal. De trainer toonde zich tevreden over het spel van zijn ploeg, maar sprak ook zijn zorgen uit over de blessures van Rasmus Højlund en Leny Yoro.

Tevreden over het spel

Ten Hag was tevreden met het niveau van het spel in de derde week van de voorbereiding. "De wedstrijd was van een zeer goed niveau voor de derde week van de voorbereiding. In de eerste helft waren wij de betere ploeg. We scoorden een mooie goal na een goede diepe bal van Marcus Rashford en een goede loopactie en afronding van Rasmus Højlund. We creëerden nog meer goede kansen, maar kregen toen een buitenspelgoal tegen", aldus Ten Hag.

Blessuregevallen Højlund en Yoro

De grootste zorgen na de wedstrijd waren de blessures van Højlund en Yoro. Beide spelers vielen in de eerste helft uit. Ten Hag gaf aan dat het nog te vroeg is om de ernst van de blessures te beoordelen, maar hij blijft hoopvol. "Het is te kort dag om al wat te weten over de blessures. We zullen meer dan 24 uur moeten wachten, dan weten we hopelijk meer. We waren erg voorzichtig, zeker met Leny aangezien hij pas de helft van de trainingen heeft meegedaan. Laten we positief zijn en afwachten hoe het gaat", vertelde Ten Hag.

Vooruitblik op Real Betis

Ten Hag kijkt nu vooruit naar de volgende wedstrijd tegen Real Betis in San Diego. "Het is een korte periode en we zijn snel daar, dus we moeten het team voorbereiden en klaar zijn. We moeten natuurlijk ook herstellen van deze wedstrijd en dan opnieuw aan de slag gaan", concludeerde hij.