Kopzorgen bij PSV: dit is wat de Eindhovenaren gaan doen door de defensieve problemen

Kopzorgen bij PSV: dit is wat de Eindhovenaren gaan doen door de defensieve proble
28 juli om 12:15

PSV wist zaterdagavond van Valencia FC te winnen met 2-1. Echter blijven er na afloop vooral kopzorgen over en VoetbalNieuws vertelt je hoe de Eindhovenaren dit aan gaan pakken.

PSV wist te winnen, maar voor welke prijs? Olivier Boscagli en Mauro Jr. verlieten geblesseerd het veld en voor beide spelers zag het er niet goed uit. Komende week wacht de Johan Cruijff Schaal in eigen huis tegen Feyenoord en het is zeer de vraag of beide spelers mee kunnen doen.

Wat gaat PSV doen na de blessures van Boscagli en Mauro Jr?

Het Eindhovens Dagblad stelt dat er pas over enkele dagen nieuws zal komen over de medische gesteldheid van beide verdedigers. Tot die tijd is het afwachten. Mauro kapt waarschijnlijk met hamstring klachten. Het ED stelt dat men in Eindhoven zeker 'kopzorgen' heeft en dat als er een langdurige blessure is voor één van de spelers PSV dat de 'selectie achterin ogenschijnlijk veel te dun  is om aan het seizoen te beginnen.' In dat geval gaan de Eindhovenaren de markt op om naast Sepp van den Berg nog een verdediger toe te voegen aan de selectie.