Dumfries wacht belangrijk week: deze keuze moet de Nederlander van Inter maken

Dumfries wacht belangrijk week: deze keuze moet de Nederlander van Inter maken
28 juli om 14:55
Laatste update: 28 juli om 14:55

Denzel Dumfries gaat een aantal belangrijke weken tegemoet. De verdediger van Internazionale moet een keus maken omtrent zijn toekomst en VoetbalNieuws legt de opties voor je uit.

Dumfries bewees op het EK wederom zijn waarde en liet zien dat de back een zeer geliefde speler is. Zijn aanvalsdrang is enorm en verdedigend staat hij altijd zijn mannetje. Dumfries moet komende week echter een keuze maken over zijn toekomst.

Welke keus moet Dumfries komende week maken?

Volgens Corriere dello Sport schotelt Internazionale Dumfries komende week, als hij terug is van vakantie, een nieuw contract voor. De Nederlander heeft dan twee keuzes: bijtekenen voor vier miljoen euro per seizoen of vertrekken. De Nederlander loopt komend jaar uit contract, maar zou momenteel nog flink wat miljoenen in het laatje kunnen brengen. Inter wil vooral niet dat de Nederlander komend jaar transfervrij de deur uit loopt.

Manchester United heeft nog altijd interesse in de Nederlander en aangezien Aaron Wan-Bissaka mag vertrekken, lijkt een ruildeal niet uitgesloten. Echter zet United momenteel in op de komst van Noussair Mazraoui, maar Dumfries lijkt plan B.