Sterspelers ontbreken bij Real Madrid voor trainingskamp in Amerika

Welke sterspelers ontbreken bij Real Madrid?
28 juli om 18:10

Real Madrid zal net als veel andere grote voetbalclubs de voorbereiding in de Verenigde Staten afmaken. Los Blancos laten echter veel van de sterspelers thuis voor de tour. Welke sterren ontbreken er? VoetbalNieuws.nl geeft je antwoord.

De laatste officiële wedstrijd van Real Madrid stamt van 1 juni 2024. Toen werd Borussia Dortmund verslagen in de finale van de Champions League. Daarna vlogen veel van de spelers uit voor het Europees Kampioenschap en de Copa América. In de Verenigde Staten zal Real Madrid het gaan opnemen tegen AC Milan, aartsrivaal FC Barcelona en Chelsea.

Welke sterspelers ontbreken bij Real Madrid?

Kylian Mbappé, Jude Bellingham, Dani Carvajal, Ferland Mendy, Fede Valverde, Aurelien Tchouameni en Eduardo Camavinga zullen niet met het vliegtuig afreizen. The Athletic weet na het spreken van ingewijden van Los Blancos dat zij terugverwacht worden op 7 augustus. Dat is één week voor de Super Cup wedstrijd tegen Europa League-winnaar Atalanta Bergamo.

Thibaut Courtois, Antonio Rüdiger, Endrick en Luka Modric zullen vanaf het eerste moment aanwezig zijn, terwijl Brazilianen Eder Militão, Vinicius Júnior en Rodrygo dagen later zullen gaan aansluiten. Daarmee lijkt de kans het groot dan Mbappé voor het eerst in actie zal komen voor Real Madrid in de Super Cup finale. Mocht die wedstrijd te vroeg komen opent Los Blancos het seizoen op bezoek bij RCD Mallorca.