Deze scheidsrechter heeft de leiding over de Johan Cruijff Schaal

Welke scheidsrechter fluit de Johan Cruijff Schaal PSV - Feyenoord?
4 augustus om 14:57
Laatste update: 4 augustus om 14:57

Het is bijna tijd voor de seizoensopening in Nederland. PSV en Feyenoord zullen samen strijden om de Johan Cruijff Schaal. Welke scheidsrechter heeft de leiding over dit duel? VoetbalNieuws vertelt het je.

Landskampioen PSV neemt het in de traditionele opening van het seizoen op tegen bekerwinnaar Feyenoord. Daarmee kan Brian Priske in zijn eerste officiële wedstrijd als hoofdtrainer van de Rotterdammers meteen zijn eerste prijs pakken. Peter Bosz wist vorig jaar beslag te leggen op de Nederlandse supercup en wil de huidige overwinningsreeks van de Eindhovenaren doorzetten. PSV wist de laatste drie edities van de Johan Cruijff Schaal te winnen.

Welke scheidsrechter fluit PSV - Feyenoord?

Vorig jaar had Allard Lindhout de eer om het seizoen te openen, maar hij zal niet op herhaling gaan. Jeroen Manschot mag in het Philips Stadion aantreden als scheidsrechter van de Johan Cruijff Schaal. Hij zal geassisteerd worden door Joost van Zuilen en Roy de Nas. De vierde official is Marc Nagtegaal. Tijdens het duel zal er ook een VAR van dienst zijn. Pol van Boekel zal die rol op zich nemen, met Stefan de Groot als assistent.