'Feyenoord-aanvaller keert terug naar thuisland in afwachting van transfer'

'Feyenoord-aanvaller keert terug naar thuisland in afwachting van transfer'
31 juli om 14:37

Patrik Wålemark is teruggekeerd naar Zweden in afwachting van een definitieve transfer van Feyenoord, meldt 1908.nl. De Zweedse aanvaller, die in januari 2022 voor 3,25 miljoen euro van BK Häcken naar Rotterdam verhuisde, heeft de club inmiddels verlaten.

Wålemark, die tot medio 2026 onder contract staat bij Feyenoord, heeft nog geen concrete aanbiedingen ontvangen, ondanks veel interesse. De speler hoopt op een club net onder het niveau van Feyenoord, zodat hij zich opnieuw kan bewijzen en in de kijker kan spelen bij Jon Dahl Tomasson, de bondscoach van Zweden.

Tijdens zijn tijd bij Feyenoord kwam de linksbenige rechtsbuiten niet volledig uit de verf. In zesendertig wedstrijden scoorde hij drie keer en leverde hij drie assists. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan sc Heerenveen, waar hij in zestien duels drie goals maakte en vier assists gaf.

Wålemark wacht nu in zijn thuisland op verdere ontwikkelingen rondom zijn toekomst. Feyenoord hoopt spoedig een geschikte club voor hem te vinden, zodat de 22-jarige zijn carrière een nieuwe impuls kan geven.