Atlético Madrid wil Clément Lenglet

'Atlético kijkt rond voor alternatieven voor Hancko en klopt aan bij Fransman'

31 juli om 18:35
Laatste update: 31 juli om 18:35

Atlético Madrid wil het niet laten aankomen op een akkoord met Feyenoord en heeft meerdere ijzers in het vuur. Ook Clement Lenglet zou de interesse krijgen van Atléti. Er is nog altijd geen akkoord tussen de Spanjaarden en de Rotterdammers voor Dávid Hancko.

'Geconfronteerd met de moeilijkheid van de Hancko- en Aguerd-dossiers, begon Atlético Madrid gesprekken met de vertegenwoordigers van Clément Lenglet', schrijft de betrouwbare Franse journalist Santi Aouna op X. Na een verhuurbeurt bij Aston Villa afgelopen seizoen keerde de Fransman weer terug naar de club.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Atlético lijken in een impasse te raken. De Rotterdammers hebben duidelijk aan de Spanjaarden laten weten welk bedrag zij willen, maar Atlético blijft telkens onder de vraagprijs bieden. Ook een derde bod op Hancko zou zijn afgewezen en daarmee komen andere opties steeds meer in beeld.

Momenteel is Lenglet dus nog altijd in dienst van FC Barcelona. Hij tekende in 2020 een verlenging tot medio 2026, maar staat al sinds juli 2018 onder contract. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Villa en in Engeland speelde Lenglet 25 wedstrijden. In die wedstrijden leverde hij één assist af.