Waar en hoe laat wordt FC Groningen - NAC Breda in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Groningen - NAC Breda in de Eredivisie uitgezonden?
9 augustus om 08:00
Laatste update: 9 augustus om 08:00

Het nieuwe Eredivisie-seizoen 2024/25 gaat van start met de openingswedstrijd tussen FC Groningen en NAC Breda. Beide ploegen promoveerden afgelopen seizoen vanuit de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie en zijn klaar om hun stempel te drukken op het hoogste niveau. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Openingswedstrijd Eredivisie 2024/25

FC Groningen eindigde vorig seizoen als tweede in de Keuken Kampioen Divisie en hoopt deze lijn door te trekken in de Eredivisie. Onder leiding van trainer Dick Lukkien en met een jong en dynamisch elftal, zijn de verwachtingen hooggespannen. NAC Breda, dat via de play-offs promotie wist te bewerkstelligen, keert na een afwezigheid van vijf jaar terug in de Eredivisie. Het team, gecoacht door Carl Hoefkens, zal er alles aan doen om hun terugkeer succesvol te maken en een goede start te maken tegen Groningen.

FC Groningen - NAC Breda kijken

FC Groningen – NAC Breda begint vrijdag 9 augustus om 20.00 uur in de Euroborg. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.