'Ten Hag ontvangt verhoogd bod op middenvelder, die over toekomst twijfelt'

'Ten Hag ontvangt verhoogd bod op middenvelder, die over toekomst twijfelt'
1 augustus om 23:55

Scott McTominay is één van de spelers die mogelijk deze zomer vertekt bij Manchester United. De middenvelder heeft over balngstelling niet te klagen en twijfelt volgens Engelse media over zijn eigen toekomst. 

Fulham heeft een nieuw bod van ongeveer 25 miljoen uitgebracht op McTominay, zo meldt de BBC. De middenvelder van Manchester United blijft twijfelen over zijn toekomst. McTominay staat in de belangstelling van Fulham, Everton, Galatasaray en Fenerbahçe. Galatasaray kreeg eerder deze zomer een vraagprijs van meer bijna 40 miljoen euro voor de Schotse international te horen.

ESPN meldt dat McTominay een plek heeft in de selectie van Erik ten Hag voor komend seizoen, maar de 27-jarige moet beslissen of hij Old Trafford wil verlaten voor meer speeltijd. Vorig seizoen scoorde McTominay tien doelpunten, maar werd hij vaak gebruikt als invaller door Ten Hag. United moet geld genereren door spelers te verkopen om verdere zomerse transferactiviteiten te financieren.

Ondertussen hebben Leny Yoro en Joshua Zirkzee zich bij United gevoegd vanuit Lille en Bologna, maar de club is nog steeds op zoek naar een extra centrale verdediger, een vleugelverdediger en een centrale middenvelder. Bronnen meldden dat Aaron Wan-Bissaka dichter bij een transfer naar West Ham komt. De clubs hebben nog geen akkoord bereikt over transfersom, maar Wan-Bissaka staat open voor een verhuizing naar het London Stadium.

United staat, naast McTominay, ook open voor aanbiedingen voor Victor Lindelöf. Fenerbahçe, waar voormalig United-manager José Mourinho aan het roer staat, is een van de clubs die interesse toont in Lindelöf.