Waar en hoe laat wordt Marokko - Spanje op de Olympische Spelen uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Marokko - Spanje op de Olympische Spelen uitgezonden?
2 augustus om 20:44

De Olympische Spelen van 2024 in Parijs zijn in volle gang en het belooft een spannende halve finale te worden tussen Marokko en Spanje. Deze wedstrijd, gespeeld in het Stade Vélodrome in Marseille, vindt plaats op maandag 5 augustus. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Halve finales voetbal Olympische Spelen

Marokko bereikte de halve finale door in de kwartfinales met 4-0 af te rekenen met de Verenigde Staten. Onder leiding van aanvoerder Achraf Hakimi, die als dispensatiespeler is toegestaan, heeft het Marokkaanse Onder 23-elftal indruk gemaakt met hun sterke verdediging en aanvallend voetbal.

Spanje won hun kwartfinale overtuigend met 3-0 van Japan, met jonge talenten als Fermin Lopez en Pau Cubarsi die uitblonken. Beide teams zijn vastbesloten om door te dringen tot de finale en voor de gouden medaille te gaan, terwijl de verliezer zal moeten strijden voor het brons.

Marokko - Spanje kijken

De halve finale Marokko - Spanje begint maandag 5 augustus om 18.00 uur en is live te volgen op HBO Max en Eurosport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.