'Chelsea duwt Engelse EK-ganger richting de uitgang: speler wil graag blijven'

'Chelsea duwt Engelse EK-ganger richting de uitgang na vervelende mededeling'
3 augustus om 14:20
Laatste update: 3 augustus om 14:03

Chelsea ziet Conor Gallagher liever vetrekken dan blijven, volgens The Daily Mail. Het Engelse medium komt met het nieuws naar buiten dat de Londense club de middenvelder richting de uitgang aan het duwen zijn. 

Chelsea heeft de vakantie van Gallagher volgens het medium verkort om hem te informeren over zijn status. Ondanks een akkoord met Atlético Madrid voor een transfer van 33 miljoen pond, lijkt deze deal voorlopig niet door te gaan.

De middenvelder zou graag in Londen blijven en lijkt over een transfer te twijfelen. Gallagher wil het liefst een nieuw contract tekenen bij Chelsea voor een langere periode als beloning van zijn bewezen diensten. De club heeft Gallagher echter verteld dat hij niet langer deel uitmaakt van de plannen voor het eerste elftal. hoewel de middenvelder graag wil blijven.

Gallagher speelde vorig seizoen bijna alle Premier League-wedstrijden en werd geselecteerd voor het EK met Engeland, waar de middenvelder vijf keer in actie kwam voor The Three Lions. Chelsea bood hem een contract van twee jaar met een optie voor een extra jaar, wat hij afwees.

Gallagher wil volgens The Daily Mail een contract dat zijn waarde weerspiegelt en een duidelijke commitment van de club. Chelsea heeft echter twijfels of Gallagher in het systeem van Maresca uit de voeten kan en staat open voor een verkoop om hun financiële situatie te verbeteren.