Waar en hoe laat kun je Vitesse - Telstar in de Keuken Kampioen Divisie kijken?

Waar en hoe laat kun je Vitesse - Telstar in de Keuken Kampioen Divisie kijken?
9 augustus om 18:09
Laatste update: 9 augustus om 18:09

Vitesse opent vrijdagavond het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie tegen Telstar. Na een zwaar seizoen vol financiële problemen en een straf van achttien punten in mindering, degradeerde Vitesse uit de Eredivisie. De proflicentie van de club stond lange tijd onder druk, maar na langdurige onderhandelingen met de beroepscommissie van de KNVB mag er nu eindelijk weer gevoetbald worden in Arnhem. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Vitesse - Telstar kijken

De thuisploeg, Vitesse, zal vastberaden zijn om met een frisse start aan het seizoen te beginnen en zo snel mogelijk terug te keren naar de Eredivisie. Telstar, daarentegen, zal proberen te profiteren van de turbulente periode die Vitesse achter de rug heeft. Beide teams zullen er alles aan doen om een goede eerste indruk te maken in de competitie.

Wanneer speelt Vitesse tegen Telstar?

De wedstrijd Vitesse - Telstar begint vrijdag 9 augustus om 20.00 uur en is live te volgen via ESPN Extra op internet. De wedstrijd komt ook in hoogtepunten voorbij in het schakelprogramma dat wordt uitgezonden op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.