Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd FC Barcelona - AC Milan uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd FC Barcelona - AC Milan uitgezonden?
6 augustus om 17:20
Laatste update: 6 augustus om 17:20

FC Barcelona en AC Milan staan klaar voor een spannend oefenduel als onderdeel van hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Beide ploegen zijn momenteel op tour door de Verenigde Staten en zullen de strijd aangaan in het M&T Bank Stadium in Baltimore. De wedstrijd vindt plaats in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 augustus om 01.30 uur. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

FC Barcelona - AC Milan kijken

Barcelona heeft tot nu toe een indrukwekkende voorbereiding gehad. Ze speelden met 2-2 gelijk tegen Manchester City en wonnen daarna op strafschoppen. Vervolgens behaalden ze een knappe 1-2 overwinning tegen aartsrivaal Real Madrid. Aan de andere kant is AC Milan ook in vorm, met overwinningen van 2-3 tegen Manchester City en 1-0 tegen Real Madrid. Beide teams willen hun sterke vorm voortzetten voordat hun competities officieel van start gaan op zaterdag 17 augustus, waarbij Barcelona het opneemt tegen Valencia en Milan het seizoen begint tegen Torino.

Hoe laat begint FC Barcelona - AC Milan?

De oefenwedstrijd tussen FC Barcelona en AC Milan begint in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 augustus om 01.30 uur. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.