Volgens Francesco Farioli duurt het nog even voordat Brobbey helemaal fit is

Farioli stelt 'dat het nog wel even duurt' voordat Brobbey honderd procent fit is

5 augustus om 17:55

Francesco Farioli denkt dat het nog wel even gaat duren voordat hij over een honderd procent fitte Brian Brobbey kan beschikken, zo vertelt hij aan ESPN. De trainer van Ajax denkt daarnaast dat de spits in Amsterdam gaat blijven.

Brobbey zagen we nog niet terug in de wedstrijdselectie van Ajax en dat komt omdat hij net als Steven Bergwijn weer net is begonnen met trainen. Over een blessure van de spits is niets bekend, maar Farioli gaat in op diens fitheid. "Hij is een speciale jongen en we willen hem er graag met honderd procent fitheid bij hebben. Dat gaat nog even duren, maar hoe hij zich afgelopen week op de training heeft ingezet, is fantastisch."

"Hij is een speler die ons in de richting moet duwen die we op willen dit seizoen", vervolgt Farioli, die eindigt met een antwoord op de vraag of hij denkt dat Brobbey blijft. "Dat denk ik wel, ja."

Of Brobbey donderdag bij de wedstrijdselectie van Ajax zit, is afwachten. Tegen FK Vojvodina werd de aanvaller samen met Bergwijn bewust buiten de selectie gehouden.