'PSV wacht nog op cruciaal detail voordat Teze mag vertrekken'

'PSV wacht nog op cruciaal detail voordat Teze mag vertrekken'

5 augustus om 21:59

Jordan Teze wil PSV na zeventien jaar verlaten voor een overstap naar AS Monaco. PSV wil echter eerst een vervanger vinden voordat ze akkoord gaan met de transfer. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Teze zat nog maar tien dagen geleden in de perszaal van PSV en verklaarde dat hij dit seizoen bij de selectie zou horen. Maar door de interesse van AS Monaco is alles anders. De Franse club biedt Teze een aantrekkelijk contract aan en wil twaalf miljoen euro aan PSV betalen.

De verdediger, die sinds 2007 bij PSV speelt, heeft zijn zinnen op een transfer gezet. Hij speelde onder zowel Roger Schmidt als Peter Bosz een belangrijke rol en werd vorig seizoen landskampioen met PSV.

PSV kreeg al een bod van tien miljoen euro plus twee miljoen aan bonussen, maar wil pas akkoord gaan als ze een vervanger hebben. Het contract van Teze loopt tot juli 2025 en hoewel hij een verlengingsaanbod afsloeg, kan PSV nog profiteren van een doorverkoopvergoeding als Teze naar de Côte d'Azur vertrekt. De komende dagen zijn cruciaal voor de transfer.