Waar en hoe laat wordt de Olympische bronzen strijd Marokko - Egypte uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Olympische bronzen strijd Marokko - Egypte uitgezonden?

8 augustus om 15:47
Laatste update: 8 augustus om 15:47

Het voetbalgedeelte van de Olympische Spelen zit er bijna op. Naast de finale tussen Frankrijk en Spanje staat er ook nog een strijd om de bronzen plak op het programma. Die gaat tussen Marokko en Egypte en VoetbalNieuws.nl vertelt je waar je het duel kan volgen.

In de halve finale van de Olympische Spelen ging het voor Marokko mis tegen Spanje en was Frankrijk te sterk voor Egypte. Beide Afrikaanse landen lieten zich echter van hun sterkste kant zien. Spanje boog het duel na een achterstand pas in de 85ste minuut om en de Fransen hadden zelfs een verlenging nodig om een finaleplek af te dwingen. Een Afrika Cup-achtige strijd om de derde plaats is nu het geval.

Egypte - Marokko op de Olympische Spelen kijken

Het duel om de derde plek tussen Egypte en Marokko wordt donderdag 8 augustus om 17.00 uur gespeeld in het Stade de la Beajoire in Nantes. De wedstrijd wordt uitgezonden op Eurosport en HBO Max, en mogelijk ook op internationale publieke omroepen. Het is nog onduidelijk of de NOS deze wedstrijd live op televisie zal uitzenden vanwege andere Nederlandse sportevenementen die de voorkeur kunnen krijgen.

VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.