'NAC toont interesse in overbodig Feyenoord-talent: meerdere kapers op de kust'

'NAC toont interesse in overbodig Feyenoord-talent: meerdere kapers op de kust'

8 augustus om 20:40

NAC heeft volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl interesse getoond in Leo Sauer. De Slowaakse international van Feyenoord staat tot 2028 onder contract bij Feyenoord, maar krijgt weinig speeltijd onder hoofdtrainer Brian Priske. De promovendus uit Breda zou de aanvaller graag komend seizoen huren van de Rotterdammers. 

NAC wil Sauer graag huren en moet hierbij concurreren met clubs uit België, Tsjechië, Oostenrijk en andere Eredivisieclubs. De onderhandelingen tussen NAC en Feyenoord zijn gaande en lijken te gaan over een verhuur zonder koopoptie. NAC hoopt deze zomer de concurrentie voor te blijven en de handtekening van Sauer binnen te halen.

Sauer kwam in 2023 over van MŠK Žilina en kostte Feyenoord toen €235.000. Hij speelde tot nu toe vijftien wedstrijden voor Feyenoord en scoorde twee keer. Ook gaf hij vier assists. Zijn marktwaarde wordt geschat op vijf miljoen euro. Feyenoord wil mogelijk graag meewerken aan een verhuur om de jonge speler ervaring op te laten doen. NAC ziet hierin een kans om hun selectie te versterken voor het komende seizoen.