Deze Feyenoorders debuteren in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Willem ll

Gijs Smal en Julián Carranza in de wedstrijdselectie van Feyenoord
9 augustus om 14:25

Feyenoord zal in De Kuip beginnen aan het nieuwe Eredivisieseizoen. Willem ll zal de tegenstander zijn en Brian Priske had voorafgaand aan het duel goed nieuws. Welke Feyenoorders debuteren in de wedstrijdselectie? VoetbalNieuws.nl geeft je het antwoord.

Priske begon zijn officiële carrière als hoofdcoach in Rotterdam goed. De Johan Cruijff Schaal werd gewonnen na strafschoppen van PSV. Het spectaculaire duel eindigde in 4-4, waarna de penalty's uitkomst brachten. Het Eredivisieseizoen beginnen de Rotterdammers in eigen huis. Het gepromoveerde Willem ll komt op bezoek. In 2019 wonnen de Tilburgers voor het laatst in De Kuip.

Welke Feyenoorders debuteren in de wedstrijdselectie van Feyenoord?

Tijdens de persconferentie voor het openingsduel had Priske goed nieuws. "Het gaat de goede kant op. Gijs Smal en Julian Carranza hebben de hele week getraind en zullen bij de wedstrijdselectie zitten aanstaande zaterdag", sprak de Deen. Daarmee maken beide spelers kans om hun debuut te maken. Smal kampte lange tijd met een blessure en ook Carranza was uitgeschakeld. 

Hoewel het de goede kant op gaat met de beschikbaarheid binnen zijn selectie had Priske ook nieuws over de andere blessuregevallen binnen de Feyenoord selectie. "rauner en Timber zijn goed aan het herstellen. Ze werken hard met de medische staf, maar het zal nog wel even duren. Er is nog een lange weg te gaan." Daarmee lijkt het nog een tijd te duren voordat beide weer op het veld staan.