'Feyenoord wil PSV dwarsbomen en verdediger verleiden tot overstap naar Rotterdam'

'Feyenoord wil PSV dwarsbomen en Van den Berg naar Rotterdam halen'

8 augustus om 21:44
Laatste update: 8 augustus om 21:58

Feyenoord wil zich versterken met Sepp van den Berg, zo meldt Voetbal International. De Rotterdammers moeten concurreren met PSV en verschillende Bundesliga-clubs om de verdediger van Liverpool naar De Kuip te halen.

Van den Berg maakte tijdens Liverpool's pre-season tour door de Verenigde Staten een goede indruk. De speler wil graag naar een club waar hij wekelijks kan spelen. Dennis te Kloese zal volgens Voetbal International binnenkort contact opnemen met Liverpool.

Feyenoord volgt Van den Berg al geruime tijd en de nieuwe trainer Brian Priske is ook gecharmeerd van de verdediger. Van den Berg, met een geschatte waarde van twintig miljoen euro, staat hoog op de verlanglijst van Feyenoord. De club zoekt een extra centrale verdediger vanwege de interesse van Aston Villa en RB Leipzig in Lutsharel Geertruida, en mogelijke pogingen van Atletico Madrid voor David Hancko.

Ondanks het genoemde prijskaartje van twintig miljoen euro voor de verdediger willen de Rotterdammers toch een poging gaan wagen voor de verdediger, die afgelopen seizoenen indruk maakte in de Bundesliga. Voetbal International meldt dat Van den Berg geldt als topprioriteit, ondanks de gevraagde prijs.