Teze weigert nog bij PSV te spelen: 'Consequenties kunnen jullie wel invullen'

Jordan Teze weigert verder bij PSV te spelen
9 augustus om 14:50
Laatste update: 9 augustus om 14:50

Jordan Teze is zijn transfer bij PSV aan het forceren. De verdediger weigert in actie te komen tijdens de seizoensopening in de Eredivisie. Teze heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar AS Monaco.

"Teze heeft aangegeven niet te willen spelen. Dat heeft hij mij twee dagen geleden gemeld", zegt een geïrriteerde Bosz op zijn persconferentie richting het duel met RKC Waalwijk. "Ik heb hem vandaag opnieuw gevraagd of hij het zeker wist. Hij wist het zeker. Ik begrijp hem niet. Dit hoort niet. De consequenties kunnen jullie wel invullen. Het is onacceptabel."

Daarmee lijkt Teze zichzelf uit de deur te willen werken bij de Eindhovenaren. Bosz is daar dus niet van te spreken. "Of er een weg terug is voor Teze? Het is heel vers, net tien minuten geleden gesproken, maar dit is wat ik er over wil zeggen. Dit is niet de juiste manier." AS Monaco en PSV zijn nog altijd niet akkoord over een deal voor de verdediger.

Eerder werd bekend dat PSV wil wachten met een akkoord tot zij een vervanger hebben aangetrokken. De deal ligt al klaar en Teze kan de overstap maken voor twaalf miljoen euro. Hij heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2025, maar weigerde deze te verlengen. Hoewel er slechts een handtekening de transfer in de weg staat lijkt Teze hoog spel te gaan spelen.