'Belgen doen poging om Feyenoord-verdediger over te nemen'

'Belgen doen poging om Feyenoord-verdediger over te nemen'
9 augustus om 16:04

Antef Tsoungui, de 21-jarige verdediger van Feyenoord, staat in de belangstelling van Oud-Heverlee Leuven. Volgens 1908.nl heeft de Belgische club een serieuze poging gedaan om de jonge Belg aan te trekken, die tot 2026 onder contract staat in Rotterdam.

Tsoungui maakte in de zomer van 2023 de overstap van Brighton & Hove Albion naar Feyenoord en werd direct verhuurd aan FC Dordrecht, waar hij vorig seizoen dertig wedstrijden speelde in de Keuken Kampioen Divisie. Eerder in deze transferperiode toonden ook NAC Breda en Wycombe Wanderers interesse, maar een definitieve overstap bleef uit. Leuven lijkt nu het meest kans te maken om Tsoungui te strikken.

Het is nog niet duidelijk of de club uit België hem wil huren of kopen. Feyenoord heeft al een aanbod ontvangen en overweegt de mogelijkheden. Door de samenwerking met Leicester City heeft Leuven voldoende financiële slagkracht om een deal te sluiten. Dat Tsoungui afgelopen weekend niet bij de selectie van Brian Priske zat, wijst erop dat een transfer aanstaande is.