Opstelling Feyenoord voor wedstrijd tegen Willem ll

Update: Priske moet weer schuiven, Beelen valt geblesseerd uit in warming-up

10 augustus om 16:25
Laatste update: 10 augustus om 16:25

Brian Priske heeft ten opzichte van de Johan Cruijff Schaal verschillende veranderingen moeten doorvoeren. Calvin Stengs is afwezig en dus speelt Luka Ivanušec. Op het middenveld krijgt Antoni Milambo de voorkeur boven Gjivai Zechiël. Tijdens de warming-up is Thomas Beelen ook uitgevallen met een blessure.

Stengs is ziek en mist daarom in de eerste wedstrijdselectie van het seizoen. Om 16.30 uur zullen de Rotterdammers aan het Eredivisieseizoen beginnen in de eigen Kuip. Tegen PSV speelde Stengs nog de gehele wedstrijd. Priske gunt op het middenveld een basisplaats aan Milambo. In Eindhoven scoorde hij nog na een ingestudeerde vrije trap. Zechiël zal op de bank plaatsnemen.

Op doel is er wederom een basisplek voor Timon Wellenreuther en ook de gehele verdediging blijft ongewijzigd. David Hancko, Thomas Beelen en Lutsharel Geertruida zullen samen het trio achterin vormen. Bart Nieuwkoop en Marcos López zullen de vleugelverdedigers zijn. Igor Paixão behoudt zijn basisplek op linksbuiten en Santiago Gimenez is de spits.

Update:

Tijdens de warming-up heeft Priske nog meer slecht nieuws gekregen. Beelen heeft de warming-up gedaan, maar is daarin geblesseerd geraakt. De centrale verdediger kan niet spelen en dus moet hij vervangen worden. Neraysho Kasanwirjo zal zijn plek in het centrum overnemen en spelen naast Lutsharel Geertruida en David Hancko. Welke blessure Beelen heeft is nog onbekend.

De opstelling van Feyenoord: Wellenreuter; Geertruida, Kasanwirjo, Hancko; Lopez, Zerrouki, Milambo, Nieuwkoop; Paixão, Gimenez, Ivanušec.