'Feyenoord vreest leegloop: transfer Geertruida naar Engeland dichterbij'

'Feyenoord vreest leegloop: transfer Geertruida naar Engeland dichterbij'

11 augustus om 15:11

Feyenoord moet rekening houden met een mogelijk vertrek van Lutsharel Geertruida deze zomer. Aston Villa is serieus in de markt voor de verdediger en de gesprekken met Feyenoord vorderen, maar er zijn nog obstakels te overwinnen. De club uit Birmingham moet eerst een andere speler verkopen voordat een deal rond kan komen.

Het vertrek van Geertruida, die nog een jaar onder contract staat in De Kuip, zou een grote impact hebben op de selectie van Feyenoord. De Rotterdammers zijn vastberaden om een aanzienlijke transfersom te ontvangen voor hun aanvoerder, met bedragen tussen de vijftien en twintig miljoen euro die worden genoemd. Aston Villa wacht echter op de verkoop van Diego Carlos aan Fulham, wat de sleutel kan zijn voor het afronden van de transfer. Dat meldt Fabrizio Romano.

Naast Geertruida lijkt ook Calvin Stengs op weg naar een vertrek, wat de zorgen bij Feyenoord verder vergroot. Stengs zou voor acht miljoen euro naar Charlotte FC kunnen gaan. Hoewel de gesprekken over Geertruida vorderen, is een transfer nog niet helemaal zeker.

Feyenoord speelde zaterdagmiddag teleurstellend met 1-1 gelijk tegen Willem II. Komende zondag wacht de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle voor de Rotterdammers.