'Feyenoord wil mogelijke vervanger van Stengs bij Brighton wegplukken'

'Feyenoord wil mogelijke vervanger van Stengs bij Brighton wegplukken'
11 augustus om 17:08

Feyenoord is druk bezig met de komst van Ibrahim Osman, nadat Calvin Stengs op het punt staat naar Charlotte FC in Amerika te vertrekken. De negentienjarige aanvaller van Brighton & Hove Albion wordt gezien als de ideale vervanger voor Stengs, die vorig seizoen belangrijk was met zes goals en veertien assists. Feyenoord heeft al een huurvoorstel bij Brighton neergelegd om Osman voor één seizoen zonder koopoptie over te nemen.

1908.nl en het Algemeen Dagblad komen zondag beiden met dat nieuws. Osman, die deze zomer voor bijna twintig miljoen euro werd overgenomen van het Deense Nordsjaelland, heeft nog weinig speeltijd gekregen bij Brighton. De club staat daarom open voor een tijdelijke verhuur, hoewel ook andere clubs interesse hebben. Feyenoord is echter vastberaden om de Ghanees naar Rotterdam te halen.

Met het mogelijke vertrek van Stengs naar Amerika, waar hij een vierjarig contract kan tekenen, hoopt Feyenoord met Osman snel een vervanger binnen te halen. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een waarde van ongeveer twaalf miljoen euro.