Waar en hoe laat wordt PEC Zwolle - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt PEC Zwolle - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?
11 augustus om 17:58

Na een teleurstellende seizoensopener van beide ploegen staat PEC Zwolle - Feyenoord in speelronde 2 van de Eredivisie op het programma. Feyenoord, nu onder leiding van de nieuwe trainer Brian Priske, kon in De Kuip geen overwinning boeken tegen promovendus Willem II en bleef steken op een 1-1 gelijkspel. PEC startte eveneens stroef met een nipte 1-0 nederlaag tegen FC Utrecht. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

PEC Zwolle - Feyenoord kijken

De wedstrijd in het MAC³PARK Stadion is van groot belang voor beide ploegen. PEC wil de eerste punten van het seizoen pakken om het vertrouwen te herwinnen na de nederlaag in Utrecht. Feyenoord daarentegen zal zich willen herstellen en bewijzen dat het met de nieuwe coach Priske klaar is om opnieuw een rol van betekenis te spelen in de titelrace. De ontmoeting tussen deze teams belooft een spannende strijd te worden waarin beide ploegen iets recht te zetten hebben.

Hoe laat begint PEC Zwolle - Feyenoord?

PEC Zwolle - Feyenoord begint zondag 18 augustus om 14.30 uur en is live te volgen op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.