Waar is Jong AZ - Roda JC te zien?

Waar en hoe laat wordt Jong AZ - Roda JC in de KKD uitgezonden?

12 augustus om 19:25
Laatste update: 12 augustus om 19:25

Roda JC en Jong AZ zullen het seizoen samen moeten beginnen. De twee teams beginnen als een van de laatste teams aan het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Jong AZ - Roda JC kijken

Afgelopen seizoen waren de jonge Alkmaarders het best presterende jong-team in de Keuken Kampioen Divisie. Uiteindelijk moesten zij genoegen nemen met een tiende plaats, slechts vijf punten achter de play-off plek van NAC Breda. Jong AZ zal dit seizoen hopen nog beter te presteren en zich mogelijk te mengen in de strijd om de play-offs.

De Limburgers van Roda JC dachten vorig seizoen al gepromoveerd te zijn, maar dat bleek niet waar. In de play-offs ging het uiteindelijk mis, waardoor Roda JC opnieuw in de Keuken Kampioen Divisie moet aantreden. Met Bas Sibum, de beste trainer van de KKD van vorig seizoen, aan het roer hopen ze dit seizoen sterker te starten en opnieuw een gooi te doen naar promotie.

Op welke zender is Jong AZ - Roda JC te zien?

Jong AZ - Roda JC wordt maandag 12 augustus 2024 om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.