'Weg voor Gosens naar PSV open, maar Premier League-club mengt zich in de strijd'

Volgens het Eindhovens Dagblad wil ook Crystal Palace Robin Gosens aantrekken
12 augustus om 15:30
Laatste update: 12 augustus om 15:30

Robin Gosens kan naar PSV, maar er zijn meer kapers op de kust. De interesse van Torino in de linksback was al bekend, maar daar is volgens het Eindhovens Dagblad nu met Crystal Palace een optie uit de Premier League bij gekomen.

Dat PSV op zoek is naar een linksback, is bekend. De Eindhovenaren werden afgelopen week voor het eerst aan Gosens gelinkt, die onder contract staat bij Union Berlin. De Duitse club zou op huurbasis afscheid willen nemen van de verdediger en daar zou de landskampioen wel van willen profiteren.

Volgens het ED 'ligt de weg voor Gosens open naar PSV', maar zijn er meerdere kapers op de kust. Ook Torino wordt nog altijd genoemd. Crystal Palace is de nieuwste optie voor Gosens. De Engelsen hebben flink wat miljoenen tot hun beschikking door de verkoop van Michael Olise aan Bayern München. Een deel van die inkomsten kan nu dus naar Gosens gaan.

Er is in ieder geval wel echt wat financiële slagkracht nodig om Gosens binnen te kunnen halen. Het medium meldt dat Union 'een flink pak geld' wil zien voor de Duits international.