Dit zegt Bueno over zijn huurtransfer richting Feyenoord vanuit Engeland

Wat zegt Hugo Bueno over zijn transfer naar Feyenoord?
13 augustus om 12:05

Feyenoord heeft de komst van Hugo Bueno officieel bevestigd. Daarmee is de huurtransfer geheel afgerond en kan de Spanjaard zich komend seizoen Feyenoorder noemen. Wat zegt Bueno over zijn transfer? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rij.

Na lange onderhandelingen kwamen Wolverhampton Wanderers en Feyenoord uiteindelijk toch tot een overeenkomst. Bueno zal tot aan het einde van het seizoen onder contract staan bij de Rotterdammers. De Premier League-club en Feyenoord kwamen tot een akkoord voor een transfer op huurbasis voor één seizoen. In De Kuip moet de Spanjaard de strijd aangaan met Gijs Smal om Quilindschy Hartman te doen vergeten. De linksachter heeft nog altijd een kruisbandblessure en ook Smal kampt met fysieke ongemakken.

Wat zegt Bueno over zijn overstap naar Feyenoord?

'Zodra de kans zich voordeed om dit seizoen voor Feyenoord te spelen, wist ik dat ik hem moest grijpen', zegt Bueno op de clubwebsite van de Rotterdammers. Ook wil de Spanjaard zo snel mogelijk spelen in De Kuip. Ook de mentaliteit van de club past goed bij hemzelf vindt Bueno. 'Dit is een enorme club, met fantastische supporters, waar het elke wedstrijd opnieuw draait om winnen. Daar houd ik van. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd te spelen voor Feyenoord en belangrijk te zijn voor het team.'