Volgens Spaanse media heeft Liverpool miljoenen op Giorgi Mamardashvili geboden

'Slot en Liverpool brengen bod van 35 miljoen uit op beoogde Alisson-concurrent'

14 augustus om 10:28

Liverpool heeft een miljoenenbod uitgebracht voor een tweede doelman. Volgens het Spaanse Relevo moet Giorgi Mamardashvili de concurrentiestrijd aangaan met Alisson Becker.

Mamardashvili, die in het verleden ook wel eens aan Ajax werd gelinkt, staat onder contract bij Valencia. De club uit de sinaasappelstad zou de doelman al meerdere aanbiedingen hebben gedaan om zijn contract te verlengen, maar hij houdt de boot vooralsnog af. Daar wil Liverpool van profiteren.

Volgens het Spaans medium zou Liverpool een bod van 35 miljoen euro hebben gedaan op Mamardashvili, die nog tot en met 2027 vastligt bij Valencia. Het is nog onduidelijk of de Spanjaarden met dit bedrag akkoord gaan, aangezien ze naar verluidt tussen de 35 en 40 miljoen euro verlangen voor de keeper die in 2022 van Dinamo Tbilisi werd overgenomen.

Mamardashvili liet zich afgelopen zomer nog van zijn beste kant zien. De 23-jarige doelman was één van de spelers die zich met Georgië wist te onderscheiden op het EK. Mochten Mamardashvili en Valencia akkoord gaan, dan is de eerste aankoop van Slot een feit. Dat wordt naar alle waarschijnlijkheid niet Martin Zubimendi, die 'nee' verkocht zou hebben aan The Reds.