'Koopmeiners nog altijd in de wachtkamer: Juventus komt met verhoogd bod"

'Koopmeiners nog altijd in de wachtkamer: Juventus komt met verhoogd bod
15 augustus om 19:15
Laatste update: 15 augustus om 19:21

Atalanta en Juventus hebben nog altijd geen akkoord bereikt over de transfer van Teun Koopmeiners, dat meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. Koopmeiners traint al lange tijd niet mee bij Atalanta, omdat de middenvelder per se de stap naar Turijn wil maken. 

Romano meldt op zijn X-account dat Juventus het eerste bod van vijftig miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen heeft afgewezen. De club uit Turijn geeft de hoop op de Nederlandse middenvelder echter niet op en heeft inmiddels een nieuw bod bij Atalanta gedaan. Het nieuwe bod bedraagt een transfersom van 52 miljoen euro met vijf miljoen euro aan bonussen. Juventus probeert de deal te beklinken, maar nog altijd is er geen akkoord tussen beide ploegen. 

Deze week meldde La Gazzetta dello Sport dat Juventus en Atalanta akkoord waren over de transfer van Koopmeiners, maar deze berichten blijken nu voorbarig. Koopmeiners zelf wil niks liever dan de stap naar de club uit Turijn maken. De Oranje-international traint sinds enkele weken niet meer mee bij de Europa League-winnaar van vorig seizoen en speelde woensdag niet tijdens de UEFA Super Cup. Koopmeiners maakte in de zomer van 2021 de overstap van AZ naar Atalanta, waar hij uitgroeide tot één van de betere middenvelders in de Serie A

🚨⚪️⚫️ EXCL: Juventus have improved their proposal for Teun Koopmeiners as Atalanta rejected €50m plus €5m add-ons package.

New bid worth €52m fixed fee plus €5m add-ons up to €57m package, as Juventus try to get the deal done.

Koopmeiners, waiting as it’s up to the clubs. pic.twitter.com/LnvOd3lqAL

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 15, 2024