Waar en hoe laat wordt de wedstrijd Jagiellonia Białystok -  Ajax uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de wedstrijd Jagiellonia Białystok - Ajax uitgezonden?

22 augustus om 17:20
Laatste update: 22 augustus om 17:14

Ajax heeft zich na een zenuwslopende strafschoppenserie tegen Panathinaikos geplaatst voor de play-offs van de Europa League. De Amsterdammers nemen het daarin op tegen het Poolse Jagiellonia Białystok. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax verkeert in een spannende fase van het seizoen, waarbij het bereiken van de Europa League-groepsfase cruciaal is voor hun sportieve- en financiële doelstellingen. Na de moeizame overwinning in het tweeluik met Panathinaikos zal de ploeg van trainer Francesco Farioli afreizen naar Polen. Jagiellonia Białystok is echter niet te onderschatten; zij wisten in hun laatste wedstrijden indruk te maken met hun compacte spel en effectieve counters. Het belooft dus een spannende confrontatie te worden.

Waar kun je Jagiellonia Białystok - Ajax live bekijken?

De play-off-wedstrijd tussen Jagiellonia Białystok en Ajax wordt op donderdag 22 augustus gespeeld. Het exacte tijdstip van de aftrap is nog niet bekend, maar de wedstrijd zal live te volgen zijn via Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.