'Here we go: Teze gaat PSV verruilen voor lucratief avontuur in Frankrijk'

'Here we go: Teze gaat PSV verruilen voor lucratief avontuur in Frankrijk'

18 augustus om 07:16

Jordan Teze gaat PSV definitief verlaten voor AS Monaco, zo meldt Fabrizio Romano. De Eindhovenaren zouden akkoord zijn met een bedrag van twaalf miljoen euro en komende week staat de medische keuring op het programma.

Het verhaal is al even bekend. Teze kan de overstap naar Monaco maken, maar PSV weigerde tot op heden mee te werken. De Eindhovenaren zitten krap in de verdedigers, maar begrijpen ondertussen dat de rechtsback een droomstap kan maken na jaren van trouwe dienst. Romano stelt nu dat de komende dagen de laatste plooien glad worden gestreken en dat daarna de medische keuring op het programma staat.

Enkele weken geleden wees PSV een bod van tien miljoen euro af. Earnest Stewart zou inzetten op vijftien miljoen euro, maar nu er twaalf miljoen op tafel ligt, lijkt PSV te zwichten. Teze speelde in totaal 188 wedstrijden in de hoofdmacht van PSV. Zondag kan de 24-jarige mandekker na wedstrijd nummer 189 tegen Heracles Almelo dus afscheid nemen bij de Eindhovenaren. Dat duel begint om 12.15 uur.