'Monaco legt nieuw bod neer bij PSV voor Teze, club kijkt al naar alternatieven'

AS Monaco heeft volgens Fabrizio Romano een laatste bod ingediend voor Jordan Teze
14 augustus om 09:01
Laatste update: 14 augustus om 09:07

AS Monaco heeft een nieuw bod bij PSV ingediend voor Jordan Teze. Volgens Fabrizio Romano zijn de Monegasken al langzaam verder aan het kijken naar alternatieven, voor wanneer de Eindhovenaren niet akkoord gaan met de transfersom.

De situatie rondom Teze is bekend. De rechtsback zit in de wachtkamer bij PSV omdat zij in onderhandeling zijn met Monaco. De speler zelf is al akkoord met een overgang en wilde afgelopen weekend zelfs bijna niet meer spelen, maar veranderde op het laatste moment toch van standpunt. Het zou nu kunnen dat een transfer naar Monaco er helemaal niet meer van komt, zo schetst Romano.

Volgens de Italiaanse transferexpert ligt er een bod van twaalf miljoen euro in Eindhoven. Dat is een verhoging van enkele miljoenen sinds het laatste bekende bod dat tussen de acht en tien miljoen euro bedroeg. PSV zou op zijn beurt vijftien miljoen euro verlangen voor de kampioen.

Mocht PSV niet te akkoord gaan of te lang wachten met een reactie op het bod van Monaco, dan dreigt de club door te schakelen naar alternatieven, klinkt het. Wie die alternatieven zijn, is onbekend.