'Ajax kan Vos slijten: Ligue 1-ploeg wil de middenvelder op huurbasis overnemen'

'Ajax kan Vos slijten: Ligue 1-ploeg wil de middenvelder op huurbasis overnemen'
19 augustus om 09:39
Laatste update: 19 augustus om 10:11

Stade Reims heeft zich gemeld bij Ajax om Silvano Vos over te nemen, meldt De Telegraaf. De Ligue 1-ploeg ziet wel heil in een samenwerking met het negentienjarige talent en wil de middenvelder voor een seizoen huren.

Ajax denkt momenteel na over de bieding van de Fransen. De Amsterdammers willen de middenvelder het liefst verkopen om zo ook financieel weer een stap te zetten. De tijd op de transfermarkt begint echter te dringen en dus lijkt men in de hoofdstad alle kansen aan te willen pakken om het salarishuis te laten krimpen. 'Onder de vorige directeur voetbalzaken Sven Mislintat tekende de Amsterdammer een nieuw contract, waardoor hij een salaris verdient dat door middel van bonussen kan oplopen tot één miljoen euro.'

Naast Stade Reims heeft ook AC Milan oren naar een samenwerking. De Italianen zouden geïnformeerd hebben naar de middenvelder, maar daar is het bij gebleven. Ajax zou tien miljoen euro willen ontvangen voor Vos, maar dat bedrag wordt minder nu de tijd begint te dringen. Francesco Farioli besloot Vos eerder al uit de selectie te zetten. De middenvelder traint mee met Jong Ajax in afwachting van een transfer.