Zo gaat het met de transfer van Hancko naar Atlético Madrid

Interesse Atlético Madrid in Hancko verflauwd: 'focus me nu op Feyenoord'

19 augustus om 16:05

De interesse van Atlético Madrid in Feyenoord-verdediger Dávid Hancko lijkt te zijn afgekoeld. De Slowaak, die recent nog in verband werd gebracht met een mogelijke transfer naar de Spaanse topclub, benadrukt dat zijn focus nu volledig ligt op Feyenoord.

Hancko stond de afgelopen weken in de belangstelling van Atlético Madrid, dat volgens bronnen meerdere biedingen heeft gedaan op de verdediger. Deze boden voldeden echter niet aan de verwachtingen van Feyenoord, dat naar verluidt een bedrag van circa veertig miljoen euro vraagt voor de 26-jarige Hancko. Het Algemeen Dagblad meldt dat de interesse van Atlético inmiddels is 'verflauwd'. Hancko zelf bevestigt dit en geeft aan dat de situatie nu rustig is. "Voor nu is alles rustig. Ik focus me op Feyenoord. Ik probeer hard te werken. Ik ben blij met het doelpunt en de drie punten," aldus Hancko.

Afgelopen weekend speelde Hancko nog de volle negentig minuten mee in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, waarin Feyenoord met 1-5 won. De verdediger droeg bij aan de overwinning door kort na rust zelf een doelpunt te maken. Ondanks de eerdere speculaties over zijn toekomst, lijkt Hancko zich nu volledig te richten op het aankomende seizoen bij Feyenoord.

Of Atlético Madrid voor het sluiten van de transfermarkt nog een nieuw bod zal doen, blijft onduidelijk. Voor nu lijkt Hancko zijn toekomst bij Feyenoord voort te zetten.