'Gimenez wijst Nottingham Forest af en lijkt bij Feyenoord te blijven'

'Gimenez wijst Nottingham Forest af en lijkt bij Feyenoord te blijven'
20 augustus om 12:15

Feyenoord en Santiago Giménez lijken voorlopig niet van plan om in te gaan op het bod van Nottingham Forest. Maandagavond laat werd duidelijk dat de Rotterdammers het aanbod van 25 miljoen euro verre van toereikend vinden. Daarnaast heeft Giménez zelf geen trek in een overgang naar de Premier League-club.

Ondanks twee weken van intensieve onderhandelingen is Nottingham Forest niet dichterbij een deal gekomen, zo meldt Voetbal International. De club uit de Premier League was al voorbereid op de komst van de Mexicaanse spits. Er stond zelfs een privéjet klaar voor een medische keuring. Toch lijkt de toon vanuit Feyenoord duidelijk: het bod is onacceptabel en de club verwacht meer voor hun topschutter. In Nottingham wordt echter anders gedacht. Voor een speler die zijn waarde op het hoogste niveau nog moet bewijzen, lijkt 25 miljoen een redelijk bedrag.

Ook Giménez zelf lijkt op dit moment voor Feyenoord te kiezen. Hoewel de spits openstaat voor een avontuur in Engeland, ziet hij Nottingham Forest niet als de juiste stap. Dinsdagochtend leek hij volgens Voetbal International nog steeds geneigd te blijven, maar een vernieuwd bod van Nottingham Forest kan de situatie veranderen. Insiders verwachten dat de Engelse club snel terugkomt met een beter voorstel. Het is nu de vraag hoe standvastig Feyenoord en Giménez zullen zijn, en of ze daadwerkelijk vasthouden aan hun huidige koers. De toekomst van de Mexicaanse spits hangt aan een zijden draadje.