'PSV te kijk gezet: Van den Berg gaat Liverpool voor tientallen miljoenen verlaten'

'PSV te kijk gezet: Van den Berg gaat Liverpool voor tientallen miljoenen verlaten
20 augustus om 22:25
Laatste update: 20 augustus om 22:27

Sepp van den Berg gaat de overstap maken naar Brentford of Bayer Leverkusen, meldt De Telegraaf. Volgens het medium heeft Liverpool een akkoord bereikt met beide ploegen en ligt de bal nu bij de speler zelf.

Van den Berg was de beoogde nieuwe verdediger van PSV, maar de verdediger gaat niet naar Eindhoven. De ploeg van Peter Bosz hoopte hem over te nemen voor vijftien miljoen euro, maar komt bedrogen uit. Liverpool heeft een akkoord bereikt met Brentford en Leverkusen voor een bedrag van zeker 29 miljoen euro. Feyenoord toonde ook interesse, maar De Telegraaf stelt dat beide Nederlandse ploegen weggeblazen zijn door die biedingen uit het buitenland.

De bal ligt nu bij Van den Berg. De Nederlander kreeg vanuit Brentford te horen dat hij onderdeel is van de grootste plannen en trainer Thomas Frank zou zeer gecharmeerd zijn van de verdediger. Van den Berg heeft ook gesproken met Xabi Alonso. Bij Liverpool had Van den Berg nummer drie of vier in de pikorde kunnen worden, maar hij kiest er voor om ergens wekelijks aan de slag te gaan.