'Atletico komt met 'alles of niets-bod' voor Hancko: verdediger wil vertrekken'

'Atlético komt met 'alles of niets-bod' voor Hancko, Feyenoord ontkent contact'

22 augustus om 19:11
Laatste update: 22 augustus om 19:11

Atlético Madrid bereidt momenteel een allerlaatste bod voor op David Hancko van Feyenoord, zo meldt Diario AS. Volgens het medium heeft Atlético een laatste bod van dertig miljoen euro neergelegd bij de Rotterdammers, inclusief een 20% doorverkooppercentage. De Rotterdammers daarentegen beweren al een tijd geen contact meer te hebben over Hancko met de club uit Spanje. 

Atlético is al de hele zomer op zoek naar een linkervleugelverdediger en Hancko staat bovenaan de lijst. De onderhandelingen met Feyenoord verlopen echter moeizaam. Atlético heeft volgens Diario AS een laatste bod van dertig miljoen euro neergelegd bij de Rotterdamse club. Het bod bevat ook een 20% doorverkoopclausule, in de hoop Feyenoord over de streep te trekken.

De club uit Rotterdam heeft echter aan Voetbal International laten weten: "Er is geen contact met Atlético, al een tijd niet meer en we zitten er ook niet op te wachten." 

Hancko zou zelf graag willen overstappen naar de Spaanse club. Volgens verschillende media heeft de Slowaak al een persoonlijk akkoord bereikt met de Madrilenen. Diario AS meldt dat Hancko zo graag de stap naar Atletico Madrid wil maken, dat hij inmiddels Feyenoord onder druk probeert te zetten om een transfer te realiseren. 

Atlético Madrid heeft deze week Robin Le Normand, Alexander Sorloth, Julian Alvarez en Conor Gallagher gepresenteerd in een vol Civitas Metropolitano.