'Sturm Graz en Lech Poznan willen Feyenoord-aanvaller overnemen'

'Sturm Graz en Lech Poznan willen Feyenoord-aanvaller overnemen'

22 augustus om 21:52
Laatste update: 22 augustus om 21:55

Sturm Graz heeft zich gemeld voor Patrik Wålemark en heeft al een bod neergelegd bij Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De Oostenrijkse club lijkt nu de favoriet te zijn in de race om de 21-jarige Zweedse vleugelspeler, die eerder al in de belangstelling stond van Lech Poznań.

Het is volgens 1908.nl nog onduidelijk of de onderhandelingen leiden tot een huurdeal of een permanente transfer. Eerder deze week werd bekend dat Lech Poznan ook interesse heeft in de speler, die vorig jaar op huurbasis actief was bij SC Heerenveen.

Bij Feyenoord is Wålemark overbodig, waardoor hij kan uitkijken naar een nieuwe club. De Rotterdammers hopen naar verluidt op een definitieve transfer van de Zweed, die nog tot medio 2026 onder contract staat in Rotterdam-Zuid.

Wålemark kwam in januari 2022 voor €3,25 miljoen over van BK Häcken, maar wist in 36 wedstrijden voor Feyenoord niet uit te groeien tot een vaste waarde. Met 3 goals en 3 assists bleef zijn bijdrage beperkt, en zijn huidige marktwaarde wordt geschat op €2,5 miljoen.