Waar is de openingswedstrijd van de Bundesliga met Bayer Leverkusen te zien?

Waar is Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen te zien?
23 augustus om 19:00
Laatste update: 23 augustus om 19:05

De Bundesliga gaat ook weer beginnen. In de eerste wedstrijd zal kampioen Bayer Leverkusen de Duitse competitie aftrappen tegen Borussia Mönchengladbach. Waar en hoe laat is dit duel te volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen kijken

Bayer Leverkusen, onder leiding van Xabi Alonso, begint aan een nieuw seizoen waarin Die Werkself de titel probeert te verdedigen. Het eerste officiële duel van het seizoen werd meteen beloond met een prijs, want VfB Stuttgart werd na strafschoppen verslagen in de Duitse Supercup. Vlak voor tijd maakte Patrik Schick de 2-2, waarna Stuttgart de laatste strafschop miste. Leverkusen zal met vertrouwen aan dit nieuwe seizoen beginnen, en de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach vormt een belangrijke eerste test.

Gladbach kende een geweldige voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Elke wedstrijd in de voorbereiding werd gewonnen en in de DFB Pokal werd afgrekend met FC Erzgebirge Aue. Na een vroeg tegendoelpunt wonnen Die Fohlen uiteindelijk met 1-3. Vorig seizoen wist Bayer Leverkusen makkelijk af te rekenen met Gladbach in de uitwedstrijd, toen werd het 3-0, maar tijdens het thuisduel kwamen beide ploegen niet tot scoren.

Op welke zender is Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen te zien?

Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen wordt vrijdagavond 23 augustus 2024 om 20.30 uur live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.